Retta این آخر هفته برای 'The Invisible Man' یونیورسال مهمانی توییتر تماشا می کند

Retta Present Twitter Watch Party

سر راست



dela Loconte / Rolling Stone / Shutterstock

چه موقع مردگان راه رفتن در تلویزیون برمی گردند

پارک ها و تفریحات بازیگر زن ریتا میزبان یک 'Watch Party' توییتر خواهد بود ، به عنوان مثال یک فیلم مشترک مشاهده شده در رسانه های اجتماعی ، از ترسناک Universal's horror pic مرد نامرئی این آخر هفته.



این استودیو مردم را تشویق می کند تا فیلم را از ساعت 1 بعدازظهر PT (4 بعدازظهر ET ، 8 PM GMT) شنبه 28 مارس به عنوان راهی برای تجدید حیات یک تجربه تماشای اجتماعی ، با تعطیلی سالن های نمایش در سراسر جهان ، تماشا کنند.



برای شرکت ، مردم باید فیلم را اجاره کنند و سپس هشتگ #TheIvisibleManAtHome را دنبال کنند. در این فیلم الیزابت ماس ​​در داستان زنی بازی می کند که پس از آنکه همسر سابقه دار خود را به جان خود انداخت ، شروع به گمان می کند که مرگ او یک حقه است.

یونیورسال همچنین یکشنبه ، 29 مارس ، برای اقتباس از جین آستین ، میزبان رویدادی مشابه است اما . میزبان فیلم های کلاسیک ترنر ، آلیشیا مالون ، برای بازگو کردن داستان دوره با بازی آنیا تیلور-جوی ، از 10AM PT (1PM ET / 6PM BST) هشتگ #EmmaAtHome را اداره می کند.

کلاغ سیمون در منظره کجاست

هر دو عکس در حال شکستن پنجره نمایشی سنتی هستند. اما در تاریخ 21 فوریه در ایالات متحده (گیشه جهانی 25 میلیون دلار) و مرد نامرئی یک هفته بعد در تاریخ 28 فوریه (گیشه جهانی 124 میلیون دلار) بیرون بود. این حرکتی است که توسط توزیع کنندگان در سراسر جهان تکرار می شود و چاره دیگری برای تأخیر در انتشار برنامه ریزی شده یا یافتن راه های جدید برای آنها باقی مانده است ، و این فرصت پیچیده است که آنلاین از آن چشم پوشی می شود زیرا بسیاری از مردم در خانه در خانه قفل شده اند. برخی از فیلم ها حتی مستقیماً به سمت سرویس های پخش جریانی سوق داده شده اند ، مانند رامکام های Issa Rae و Kumail Nanjani مرغ عشق.